Concept

Upper

De geur van het grillen op houtskool, de smaak van passie en ambacht zorgen voor een totaalbelevenis vanaf het moment dat je binnenwandelt. Met Upper heeft Gent een grill house als geen ander: ongedwongen en bruut met oog voor detail. De keuken, geleid door Gilles Bogaert, is ruw en impulsief. Topkwaliteit en pure smaken zijn de kracht van het concept. Een echte aanrader voor liefhebbers van no-nonsensefood met pit!

Bekijk onze kaart Neem plaats aan onze tafel

Restaurant Upper is gelegen op de eerste verdieping van een karaktervol pand in de Zuidstationstraat, een voormalige taxi-garage. Het interieur is eclectisch warm met industriële invloeden. Musketon, de Gentse streetartist, heeft tientallen verhalen op de muren getekend, die het geheel een extra dimensie geven. Tegendraads, lichtjes provocerend en tegelijk mooi om naar te kijken, kortom: op en top Gents.


Wegbeschrijving

Upper bevindt zich in de Zuidstationstraat, net niet op een hoek (af) van de ruige buurt, en tegelijk op een boogscheut van de trendy Vlaanderenstraat en nog korter bij de Capitole.
Op 20 meter van de voordeur ligt de grootste parking van Gent, Parking-Zuid aan het Woodrow Wilsonplein. Het ligt namelijk op een neuzeke van Upper, en tevens ook op een boogscheut van 1898 The Post-hotel.

Ons adres:
Zuidstationstraat 35, 9000 Gent, België

Neem plaats aan onze tafel

Restaurant Upper is open van dinsdag tot en met zaterdag, elke dag vanaf 12u tot 14u en tussen 18u en 21u. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.

Je kunt niet reserveren via e-mail of Facebook Messenger.

Reserveren

Een fijn kerstfeest en een fantastisch nieuw jaar!

Onze excuses! We genieten momenteel van een verdiende rustperiode. Vanaf 8 januari staat ons team terug klaar om je te verwelkomen. Tot dan!